Skip to main content

BARTELL & MONOPOLET

Bartell & Monopolet er et erhvervsfokuseret bidrag til en åben, bred og differentieret debat om formlen for fremtidig ledelse. Et sted hvor lyttere og deltagere kan hente inspiration til hvordan de løser udfordringer, håndterer dilemmaer eller udnytter muligheder.
Monopolet består af et skiftende panel af forskellige ledere, bestyrelsesmedlemmer, virksomhedsejere , der diskuterer og drøfter dilemmaer, udfordringer og muligheder indenfor ledelse, kommunikation, udvikling, vækst, arbejdsglæde og trivsel.

Monopolet bliver sammensat forskelligt alt efter om det er til podcast eller virksomheder. Til podcasten udvælges panelet fra gang til gang på baggrund af emnet for den givne podcast. Til virksomheder bliver monopolet sammensat i samarbejde med virksomheden, hvor man selv kan komme med bidrag til, hvem man gerne vil have med, eller jeg sammensætter det, der ville kunne skabe en kompetent debat der passer til virksomheden.

Bartell & Monopolet vil både udkomme som en erhvervsfokuseret podcast, men det vil også være muligt at få skræddersyet et virksomhedsforløb i din virksomhed, hvor monopolet og dilemmaer vil matche din virksomheds behov og mål.

KONTAKT MIG

LISE BARTELL – Succeskonsulent

Hvordan skal et forløb for dig og/eller dit team se ud? Jeg er altid åben for en uforpligtende snak om hvordan du kan stå stærkere.

  Du kan også kontakte mig på følgende:

  +45 28 10 28 25
  lise@bartell-co.dk

  • Tak Lise for at jeg måtte deltage i en omgang Monopol. Det var meget inspirende og nyttigt.
   CEO Mette Ingstrup, Better Travel & Events
  • Kære Lise Tusind tak for et bragende godt event i mandags – jeg fik blandt andet gode råd og ideer til håndtering ift medarbejdere og hjemmearbejdspladser, salg i disse nye tider og en del andre ting, som jeg kan bruge i min nye hverdag 🙂 Jeg glæder mig til på mandag!
   CEO Lise Nordklitgaard, Snapp
  • TAK for dig Lise, at du bringer os sammen – hver for sig! – vi kæmper alle med hver vores issues og bliver alle bedre af at diskutere og lytte til andre
   Dora Brink, CEO Karnov Group
  • Tusind tak Lise for endnu et formidabelt monopol i dag – jeg har endnu engang taget en lang liste af gode ideer og tanker med mig til min nye hverdag 😊

  TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV