Skip to main content
februar 16, 2012

Får du fortalt DIN historie?

Om ikke så længe, d. 28. februar holder vi årets første inspirationsaften. Det har allerede været annonceret i vores nyhedsbrev og på Facebook, og interessen fra jer derude har været rigtig stor, og det er jo dejligt 🙂
Inspirationsaftenen kommer til at foregå i Den Sorte Diamant den nævne dag fra kl. 17-19. Bagefter går vi videre på cafe i nærheden og netværker .

Vores inspirationsaftener foregår med ca. 6 ugers mellemrum, og ideen er, at direktør Lise B. Christensen tager et nyt emne op hver gang og holder et oplæg ud fra det. Deltagerne bliver også inddraget i det omfang, de har lyst til. Denne gang vil Lise tale om Storytelling og Kommunikation – derfor er Det Kongelige Bibliotek selvfølgelig en oplagt mulighed! Her er bøger, tidsskrifter, breve, billeder og manuskripter fra både ny og gammel tid, alle har en historie at fortælle – og det har DU også.

Kender du det, at nogle menneskers historier vil du altid kunne huske, enten fordi de fortalte den så levende, fordi den er speciel eller af en helt 3. årsag. Får du fortalt DIN historie, så andre husker den og dig? Det handler i høj grad også om det BRAND, du har. Kom og få inspiration til, hvad der gør, at DU bliver husket.

Du kan stadig nå at komme med, hvis du er hurtig og sender en mail til tine@bartell-co.dk

PS: Hvis du ikke får vores nyhedsbrev, kan du skrive dig op her: http://bit.ly/bc-nyhedsbrev. Du kan også læse den seneste udgave her: http://eepurl.com/i7l8L