Find dine indre hestekræfterSynes du det er svært at nå dine mål som leder? Kniber det med at kommunikere og at give feedback? Spreder du for lidt glæde og optimisme? Vil du være bedre til at samarbejde? Oplever du ofte konflikter og teamwork der fungerer dårligt?

Bartell kan hjælpe dig med at finde dine indre hestekræfter så du bliver en bedre leder. Bartell giver dig forskningsbaseret inspiration, viden og redskaber der kan give dig og dit team succes og hjælpe dig med at nå toppen som leder.

KONTAKT MIG

Lise Bartell

Se hvilke workshops Bartell+Co tilbyder:

Bliv bedre til at skabe arbejdsglæde

Glæde hos medarbejdere kommer af gode relationer og god kommunikation. Det styrker motivation, engagement, samarbejde og effektivitet hos medarbejderne.

Bliv en bedre leder – og bliv set og hørt

Workshoppen for dig, der ønsker at styrke din personlige gennemslagskraft og få endnu mere succes som leder.

Styrk din personlige gennemslagskraft

Her er en workshop der får dig til at stå stærkere som leder, kollega og menneske. Den letter din vej til at nå dine mål og udvikler dine samarbejdsrelationer.

Bliv bedre til personlig branding

Denne workshop sætter fokus på hvordan du skaber en velkomponeret og velfortalt fortælling om, hvem du er som menneske — og hvordan det manifesterer sig i dit professionelle virke — gør at du bliver set, hørt og husket.

Få succes med at nå dine mål

Oplever du at det kan være svært at nå dine mål og få opfyldt dine drømme? Har du svært ved at definere dine mål? Denne workshop viser dig vejen til at nå dine mål — både i karrieren og på en personlig plan.

Gratis kommunikationsværktøjerBook et uforpligtende møde med Lise Bartell. Vi tager en snak om dine muligheder for at nå toppen og du får 2 gratis kommunikationsværktøjer med hjem.