Formlen for fremtidig ledelse

Er du fremtidens leder? Kan du dagligt balancere modsatrettede hensyn, lave svære prioriteringer og tage vanskelige beslutninger? Er du klar til at afgive din rolle som leder til fordel for at spille en hovedrolle i de ledelsesprocesser, der finder sted? Er du i stand til at identificerer og udvikle talenterne, uden at gøre de øvrige medarbejdere til et B-hold? Kan du lede medarbejdere du aldrig ser i virkeligheden gennem digitale medier?

Hvad er dilemmaer? Hvordan definerer vi dem? Får øje på dem? Håndtere vi dem eller skal de løses? Fremtiden kræver nytænkning og omstillingsparathed af dig som leder i en stor eller mellemstor virksomhed. Er du klar til det? 

Det er blot nogle af de mange udfordringer nu og i fremtiden som kræver nytænkning og omstillingsparathed af dig som leder i en lille eller mindre virksomhed. 

Hvis du ikke er sikker på at svaret er ja, er der hjælp at hente her.

Bartell+co tilbyder ledelsen i danske SMV ny viden og inspiration under temaet Formlen for fremtidig ledelse i SMV

Formlen for fremtidig ledelse i SMV vil fra 2019 etablere et uformelt samarbejdsforløb mellem Stratex, Bartell+Co, DI og fem erfarne ledere fra SMV-laget. Forløbet formidler bl.a. konkrete bud fra erfarne ledere, der tør dele deres viden og erfaringer, så den kan styrke ledelsesforståelsen og øge værdiskabelsen i SMV-laget.

Forløbet formidles primært gennem podcasts, videoer, webinar samt artikler og aktivitet i dagblade og på de sociale medier. Forløbet munder ud i udgivelsen af en bog om Formlen for fremtidig ledelse i SMV.

PODCAST

Som leder skal man konstant balancere mellem at skabe retning, trivsel men også resultater, vækst og udvikling. ​ Lyt med i podcasten og find inspiration til hvordan du tackler udfordrende ledelsessituationer og skaber en virksomhedskultur der sparker r**!

Afsnit 1
Afsnit 2

KONTAKT MIG

Lise Bartell
Gratis kommunikationsværktøjerFå 2 gratis kommunikationsværktøjer !! Du skal blot skrive dit navn, tlf. og din mail så modtager du dem på din mail.