NYHED

Formlen for fremtidig ledelse i SMV

Er du fremtidens leder? Kan du dagligt balancere modsatrettede hensyn, lave svære prioriteringer og tage vanskelige beslutninger? Er du klar til at afgive din rolle som leder til fordel for at spille en hovedrolle i de ledelsesprocesser, der finder sted? Er du i stand til at identificerer og udvikle talenterne, uden at gøre de øvrige medarbejdere til et B-hold? Kan du lede medarbejdere du aldrig ser i virkeligheden gennem digitale medier?

Det er blot nogle af de mange udfordringer nu og i fremtiden som kræver nytænkning og omstillingspar- athed af dig som leder i en lille eller mindre virksomhed. Er du klar til det?

Hvis du ikke er sikker på at svaret er ja, er der hjælp at hente her.

Sammen med Stratex har Bartell+Co indgået et samarbejde med DI om at tilbyde ledelsen i danske SMV ny viden og inspiration under temaet Formlen for fremtidig ledelse i SMV

PRÆSENTATIONSFILM

Lise Bartell fra Bartell+Co og Peter Larsen fra Stratex præsenterer Formlen for fremtidig ledelse.

 Formlen for fremtidig ledelse i SMV vil fra 2019 etablere et uformelt samarbejdsforløb mellem Stratex, Bartell+Co, DI og fem erfarne ledere fra SMV-laget. Forløbet formidler bl.a. konkrete bud fra erfarne ledere, der tør dele deres viden og erfaringer, så den kan styrke ledelsesforståelsen og øge værdiskabelsen i SMV-laget.

Forløbet formidles primært gennem podcasts, videoer, webinar samt artikler og aktivitet i dagblade og på de sociale medier. Forløbet munder ud i udgivelsen af en bog om Formlen for fremtidig ledelse i SMV.

PODCAST

Podcast under udarbejdelse

KONTAKT MIG

Lise Bartell
Gratis kommunikationsværktøjerBook et uforpligtende møde med Lise Bartell. Vi tager en snak om dine muligheder for at nå toppen og du får 2 gratis kommunikationsværktøjer med hjem.