Skip to main content

STJERNESTØV PÅ LEDELSESGANGEN

FORMLER FOR FREMTIDIG LEDELSE i SMV-virksomheder

Hvad er formlerne for fremtidig ledelse?

Formlerne for fremtidig ledelse indebærer et utal af aspekter og faktorer, der alt sammen handler om hvordan vi ser fremtidens ledelse udspille sig og hvilken rolle vi spiller i at være med til at forme den. 
Stjernestøv på ledelses gangen – Formlerne for fremtidig ledelse er min indgang til hvordan du som leder står stærkest i fremtidens uvished. Der er ikke nogen begrænsning på hvad der i fremtiden vil ramme os og hvad den vil bringe af udfordringer, dilemmaer, muligheder og udvikling. Det handler ikke om at finde den simple ligning for hvordan du er den gode leder. Det er en søgen efter refleksioner, værktøjer, kompetencer og kvaliteter der indgår som variable til hvordan du som leder står stærkest.
 
For dig som leder er formlerne for fremtidig ledelse en indgang til hvordan du kan blive en bedre leder og selvleder, hvordan du får sat dine medarbejdere og teams i spil uden at gøre nogle til et B-hold. Det er en indgang til hvordan vi får skabt en bevidsthed om hvordan man leder i en konstant foranderlig verden, der hele tiden byder på ny teknologi, nye kompetencekrav og nye generationer der har et andet fokus end det vi står i nu og her.
 
Jeg vil med formlerne for fremtidig ledelse skabe dialog, refleksion og handling til hvordan du som leder, team, virksomhed eller medarbejder står stærkest i fremtidens ukendte beslutningssituationer, handlingsmuligheder og konkurrence.

KONTAKT MIG

LISE BARTELL – Succeskonsulent

Hvordan skal et forløb for dig og/eller dit team se ud? Jeg er altid åben for en uforpligtende snak om hvordan du kan stå stærkere.

    Du kan også kontakte mig på følgende:

    +45 28 10 28 25
    lise@bartell-co.dk

    TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV