FORMLEN FOR FREMTIDIG LEDESELSE

Hvad er formlen for fremtidig ledelse?

Formlen for fremtidig ledelse indebærer et utal af aspekter og faktorer, der alt sammen handler om hvordan vi ser fremtidens ledelse udspille sig og hvilken rolle vi spiller i at være med til at forme den. 
Formlen for fremtidig ledelse er min indgang til hvordan du som leder står stærkest i fremtidens uvished. Der er ikke nogen begrænsning på hvad der i fremtiden vil ramme os og hvad den vil bringe af udfordringer, dilemmaer, muligheder og udvikling. Det handler ikke om at finde den simple ligning for hvordan du er den gode leder. Det er en søgen efter refleksioner, værktøjer, kompetencer og kvaliteter der indgår som variable til hvordan du som leder står stærkest.
 
For dig som leder er formlen for fremtidig ledelse en indgang til hvordan du kan blive en bedre leder og selvleder, hvordan du får sat dine medarbejdere og teams i spil uden at gøre nogle til et B-hold. Det er en indgang til hvordan vi får skabt en bevidsthed om hvordan man leder i en konstant foranderlig verden, der hele tiden byder på ny teknologi, nye kompetencekrav og nye generationer der har et andet fokus end det vi står i nu og her.
 
Jeg vil med formlen for fremtidig ledelse skabe dialog, refleksion og handling til hvordan du som leder, team, virksomhed eller medarbejder står stærkest i fremtidens ukendte beslutningssituationer, handlingsmuligheder og konkurrence.

KONTAKT MIG

Lise Bartell