Skip to main content

FREMTIDENS LEDER

Bliv bedre til at skabe arbejdsglæde

Glæde hos medarbejdere kommer af gode relationer og god kommunikation. Det styrker motivation, engagement, samarbejde og effektivitet hos medarbejderne.

Bliv en bedre leder – og bliv set og hørt

Workshoppen for dig, der ønsker at styrke din personlige gennemslagskraft og få endnu mere succes som leder.

Styrk din personlige gennemslagskraft

Her er en workshop der får dig til at stå stærkere som leder, kollega og menneske. Den letter din vej til at nå dine mål og udvikler dine samarbejdsrelationer.

Bliv bedre til personlig branding

Denne workshop sætter fokus på hvordan du skaber en velkomponeret og velfortalt fortælling om, hvem du er som menneske — og hvordan det manifesterer sig i dit professionelle virke — gør at du bliver set, hørt og husket.

Få succes med at nå dine mål

Oplever du at det kan være svært at nå dine mål og få opfyldt dine drømme? Har du svært ved at definere dine mål? Denne workshop viser dig vejen til at nå dine mål — både i karrieren og på en personlig plan.

Synes du det er svært at nå dine mål som leder? Kniber det med at kommunikere og at give feedback? Spreder du for lidt glæde og optimisme? Vil du være bedre til at samarbejde? Oplever du ofte konflikter og teamwork der fungerer dårligt?

Som leder skal man konstant navigere og balancere mellem beslutningssituationer, handlemuligheder, skabe retning, trivsel, arbejdsglæde og engagement samt resultater, vækst og udvikling. Det er en bred vifte af områder der er udfordrende at forene og kan fremstå modstridende. Det handler ikke om løsninger, men håndtering så organisationskulturen og målsætningen ikke går tabt i en strøm af muligheder og udfordringer. Fremtiden byder kun på flere dilemmaer og vanskeliggør lederskabet for mange ledere i fremtidens ukendte konkurrence.

Du får inspiration til dit eget lederskab med en masse viden og erfaringsudveksling gennem vores forskellige platforme, hvor der deles viden, erfaring, udfordringer, dilemmaer og sparres om hvordan nutidens og fremtidens leder skal være og hvordan man styrker sit lederskab. Du vil møde ledelses- og medarbejderdilemmaer og udfordringer, der sætter kompetencerne på spil og skal give plads til refleksion og handling. Det skal give muligheder for et tankesæt, hvor du får sat dine teams i spil og skabe kompetencer, der giver en større bundlinje.

Bartell kan hjælpe dig med at blive en bedre leder. Bartell giver dig forskningsbaseret inspiration, viden og redskaber der kan give dig og dit team succes og hjælpe dig med at stå stærkt i fremtiden.

Type: foredrag, workshop eller skræddersyet virksomhedsforløb.

Pris: afhænger af forløb/produkt.

Sted: enten hos jer eller hos Bartell+co.

KONTAKT MIG

LISE BARTELL – Succeskonsulent

Hvordan skal et forløb for dig og/eller dit team se ud? Jeg er altid åben for en uforpligtende snak om hvordan du kan stå stærkere.

    Du kan også kontakte mig på følgende:

    +45 28 10 28 25
    lise@bartell-co.dk

    TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV