Skip to main content
januar 19, 2012

Kursus i ”Kommunikation i Praksis” starter op d. 20. februar 2012

”Bliv set og hørt” hedder vores kursus, og det gør det, fordi vi kan se mærkbar positiv forskel på vores kursister fra de starter, til de slutter kurset. Vi er allerede nu godt i gang med årets første hold, og næste hold starter allerede op d. 20. februar 2012. Du kan stadig nå at tilmelde dig, tilmeldingsfristen er 30. januar 2012.

Tidligere kursister udtaler om kurset:

”Bliv SET og HØRT” har for mig været som en dør, der er åbnet i mit liv. Yes, jeg kan!”

”Jeg ville meget gerne blive bedre til at sælge mig selv ved jobsamtaler. Det er jeg blevet! Fantastisk! Så ville jeg gerne blive mere udadvendt og det har jeg fået taget fat på. Det skal nok komme. Jeg har fået noget at arbejde med.”

Du kan også blive bedre til at sælge dig selv. Læs mere om 6 ugers selvvalgt uddannelse “Kommunikation i praksis” her.