Skip to main contentTHE DIAMOND WAY

Lad din diamant skinne

The Diamond Way er et netværk for dig der er kvinde og ønsker at nå dine mål, få opfyldt dine drømme og nå toppen. The Diamond Way gør dig bedre til at se, tro på og udnytte dit potentiale.

The Diamond Way bygger på ideen om at enhver kvinde som udgangspunkt er en mere eller mindre usleben diamant. The Diamond Way tilbyder dig inspiration, viden og redskaber der kan slibe din diamant og få den til at skinne.

Fundamentet for The Diamond Way er et netværk for kvinder der enten har planer om at starte en karriere eller som ønsker at styrke deres nuværende karriere.

The Diamond Way er ikke et feministisk projekt, hvor det handler om at kvinder skal kæmpe imod mænd. Tværtimod: The Diamond Way skal styrke dine muligheder for at skabe en karriere på lige vilkår med mændene.

The Diamond Way har fire søjler som både fungerer hver for sig, men især i sammenspil giver dig redskaber til at nå toppen i din karriere:

KONTAKT MIG

Lise Bartell

Arrangementer

The Diamond Way tilbyder spændende arrangementer hvor forskellige kvinder tager fat i aktuelle og relevante emner, dilemmaer, udfordringer og lign. Du får ny viden og inspiration som kan udvikle og styrke dig både personligt og i dit karriereforløb.

Workshops

The Diamond Way arrangerer workshops der giver dig viden, inspiration og redskaber der styrker dine personlige og dine karrieremæssige egenskaber. Du kan blandt andet blive bedre til at elske dig selv, nå dine mål, styrke dit personlige brand, få større gennemslagskraft, og blive en bedre leder.

Mentorordning

The Diamond Way står bag en mentorordning hvor en række erfarne og succesfulde kvindelige ledere stiller deres kompetencer til rådighed for kommende og nystartede karrierekvinder. Hos dem kan du få sparring, vidensdeling og rådgivning der kan udvikle og styrke dig personligt og i dine karrieremål.

Empowerment

Riv en uge ud af kalenderen og tag med The Diamond Way på et empowerment retreat der vil ændre dit liv. Få masser af ro, velvære, ny energi og afklaring på The Diamond Way retreat i Nice.