Skip to main content

THE DIAMOND WAY

Mentorordning

Vil du læne dig op ad en succesfuld kvindelige leder?

Har du brug for sparring med kvinder der har værdifuld erfaring og succes som ledere i danske og internationale virksomheder?

The Diamond Way har samlet et panel af kvindelige ledere som tilbyder at være din mentor og dele deres viden og erfaring med dig. Hvad enten du er i gang med en uddannelse, med henblik på at blive leder, eller er klar til at gå i gang med en karriere som leder, giver mentorordningen dig mulighed for at afklare dine ambitioner og udforske dit talent. Det betyder at du bliver bedre rustet til starten på, og i udviklingen af, din karriere.

For at få et godt udbytte og et forløb der skaber optimal værdi for dig, skal du være indforstået med at være ærlig omkring dine tanker, ambitioner og drømme i forhold til din karriere.

Til gengæld får du en erfaren, ærlig og autentisk kvindelig leder som mentor. Hun hjælper dig bl.a. med at afdække dine stærke og svage sider. Hun giver dig sit bud på hvordan du bedst finder ind til og bruger dine potentialer og kompetencer. Hun hjælper dig med at definere et mål og en plan for din karriere. Og hun rådgiver dig om hvordan du bedst kan føre planen ud i livet og nå dit mål, så du kan få succes som leder.

FORLØBET

Mentorforløbet foregår som en-til-en samtaler mellem dig og din mentor i et fortroligt rum. Du og din mentor vil typisk mødes halvanden time 4 gange i løbet af et år.

I kan selv aftale om der evt. skal være færre eller flere møder og om det desuden er muligt at holde kontakt pr. telefon. Du og din mentor aftaler selv hvor og hvornår møderne afholdes.

Du vælger en af mentorerne fra oversigten herunder og benytter formularen nederst på siden til at ansøge om et mentorforløb. Efterfølgende får du svar på om din ansøgning kan imødekommes.

The Diamond Way Mentorer

KONTAKT MIG

Lise Bartell

Dora Brink Clausen

Chief Financial Officer i Karnov Group som leverer information og udddannelse om dansk lovgivning. Dora er uddannet cand.merc.aud. og HD(R) og har mange års erfaring bl.a. som revisor og sparrer derfor ofte med revisorkunder og samarbejdspartnere.

Maybritt Toft Bisp

Stifter af og direktør i foredragsvirksomheden YouandX. Erfaring som projektleder i Dansk Markedsføringsforbund, og som personlig assistent for foredragsholderne Arne Nielsson, Peter Bastiansen, Mette Bloch og Poul-Erik Høy er i konsulentvirksomheden Cultivator.

Sascha Skydsgaard

COO og partner i Timelog A/S hvor hun er med til at at forme den fremtidige forretningsstrategisom en del af managementteamet og er ansvarlig for den daglige drift hvor den vigtigste opgave at sikre, at kundeoplevelsen er af høj kvalitet.

Anette Bjarkmann

Administrations- og udvik- lingschef Danmarks 4. største revisions- og rådgivningsvirksomhed BDO. Anette leder udviklingsprojekter i BDO. I fritiden er hun aktiv karatekæmper med sort bælte.

Lise Bartell

Stifter og direktør i konsulentvirksomheden Bartell+Co. Uddannet farmaconom og merconom. Certificeret business coach med mange års erfaring som iværksætter og virksomhedsleder indenfor konsulent- og servicebranchen.