Skip to main content
juni 27, 2013

Ønsker du at blive lige så god til at kommunikere som Obama?

Inspirerer og involverer du i din kommunikation? Og har du energi og power? Hvis du ikke selv er inspireret af din ansøgning, CV eller elevatortale, så er en potentiel arbejdsgiver nok heller ikke.

Du kan gøre som en af verdens mægtigste mænd, den amerikanske præsident Obama. Han møder mange forskellige mennesker, og han er knivskarp til at kommunikere. Obamas opskrift på succesfuld kommunikation, så andre lytter til dig og husker dig, er at du involverer og inspirerer med energi og power.

Barack Obama billedeInspiration
Inspirér din modtager med det du siger og skab billeder i hovedet på din modtager. Brug for eksempel story telling og vis hvem du er ved at fortælle om dine succeser og erfaringer. Når du tager udgangspunkt i dine personlige historier virker du også mere autentisk og troværdig.

Involvering
Involvér din modtager. Det kan du for eksempel gøre ved at stille spørgsmål og målrette dit budskab, så du inkluderer modtageren og dennes interesser eller behov i det du siger eller skriver.

Energi
Har du god energi i din kommunikation? Din energi smitter af på din modtagers energi. Så hvilken effekt har du på andre – er din effekt negativ, neutral eller positiv?

Power
Har du gennemslagskraft? Virker du troværdig og kan andre huske dig? Tror du på dig selv og det, du siger?

 

På vores 6 ugers selvvalgte uddannelse ”Kommunikation i Praksis – Bliv set og hørt” får du feedback på, hvordan andre oplever din kommunikation, for eksempel i forhold til de 4 områder. På uddannelsen får du indsigt og træning i værktøjer, så du får endnu mere gennemslagskraft i din kommunikation.

Vores undervisning tager afsæt i deltagernes egne erfaringer og oplevelser, kombineret med øvelser, teori og spændende værktøjer. Et ”hands-on ”kursus, som går ind under huden. Ingen PowerPoint præsentationer!

Læs mere her

Husk at der pr. 1. juli kommer nye regler for at deltage i selvvalgt uddannelse, så tilmeld dig inden 28. juni hvis du vil nå med ind under de gamle regler. Vores næste hold starter 12. august.

Mange glade hilsner

Team Bartell + co