Skip to main content
august 26, 2018

2 timers gratis inspiration

Er du interesseret i at få en gratis forsmag på, hvordan vi arbejder? Samtidig med at du får effektive kommunikationsværktøjer, inspiration og et større netværk?

Så kom til gratis inspirationsaften hos Bartell + co. Her får du mulighed for at deltage i en inspirerende aften, hvor du bliver inspireret i forhold til kommunikation, får en smagsprøve på, hvordan vi arbejder, samtidig med at du udvider dit netværk.

Udbytte
Kommunikationstræning er overskriften på aftenen. Konteksten, vinklen og fokus ændrer sig fra gang til gang, så du bliver ved med at blive udfordret og inspireret.

Vi kommer ind på mange forskellige emner som for eksempel:

  • Kropssprog
  • Gennemslagskraft
  • Udstråling
  • Storytelling
  • Brænd igennem
  • Personlig branding
  • Selvledelse

Hvem kommer?
Alle er velkomne til at deltage, og du kan også tage venner eller kolleger med under armen. Vores deltagere har mange forskellige baggrunde og jobs. Det, de har til fælles, er, at de ønsker at blive inspireret i forhold til kommunikation.

Hvor bliver det holdt?

Vi mødes et sted i København eller omegn, hvor vi bliver inspireret, og bruger omgivelserne som en referenceramme til at træne aftenens emne.

Vi har blandt andet været på Statens Museum for Kunst, Den Sorte Diamant, Fields, Galleri Puls Art og hos forskellige virksomheder. Grunden til at vi mødes forskellige steder i København er for at skabe nye dynamikker, lade os inspirere og gøre noget andet, end det vi plejer.

Hvornår?
De næste inspirationsaftner er:

19. juni 2014 kl. 17-19 – Tema og sted: Kommer senere.

Har du lyst til at deltage?
Lyder det spændende, så tilmeld dig ved at skrive til Mette på mette@bartell-co.dk.

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev, og derigennem modtage inspiration og invitation til foredrag, kurser, arrangementer, gratis workshops eller andre tilbud fra os. Nyhedsbrevet kan du tilmelde dig her