Skip to main content
marts 22, 2012

Storken og frøen

Storken og frøen - never ever give up
Storken og frøen – never ever give up
I min undervisning præsenterer jeg altid det her billede af storken og frøen. Og det får mig hver gang til at trække på smilebåndet. Umiddelbart ser det jo ud til, at storken har let spil med den lille frø. Kigger vi nærmere efter, så er det faktisk frøen, der har overtaget. Det er vist kun et spørgsmål om tid, før storken må slippe taget og lade frøen gå.
 
Billedet siger, at vi aldrig må give op, aldrig give slip på vores drøm – hvad den så end er. Der er ingen grund til at give slip på sin drøm, uanset om den er stor, og man selv er lille.
Derfor føler jeg også stærkt for, at mine kursister sætter billeder i deres billedramme, billeder der viser deres mål og drømme. Det er altid fantastisk at se, hvor kreative og nytænkende mennesker er! Jeg siger også altid til kursisterne, at de skal huske at kigge sætte rammen et sted, hvor de ser på den af og til.
 
 
Det at vedligeholde sine drømme får dem til at ske!
 
 
Fortsat god dag i det dejlige solskin 🙂
 
Lise