Skip to main content

VORES TEAM

LISE BARTELL

CEO OG INDEHAVER AF BARTELL + CO.

Lise er stifter af Bartell+co og er ansigtet udadtil samt vores facilitator, konsulent, oplægsholder og coach. Efter en uddannelse som farmaceut tog Lise springet for 15 års siden og udviklede sin drøm om at blive selvstændig i sit eget ledelsesrådgivningsfirma som blev til Bartell+co. Lises formål er at skabe værdi for virksomheder, medarbejdere og ledere hvori det at være dygtig til kommunikation med positivitet og feedback, betyder større arbejdsglæde og bedre bundlinje.

MICHALA STORM

PROJEKT- OG UDVIKLINGSMANAGER.

Michala er fast tilknyttet Lise Bartell som konceptudvikler og underviser. I Michala vil du møde en kreativ ildsjæl med hang til Simple Living og lakrids. Michala har 20 års erfaring som iværksætter og brænder for at hjælpe dig med at udvikle dit personlige lederskab.

ULRIKKE DYBDAL

PERSONLIG ASSISTENT VED LISE BARTELL.

Ulrikke fungerer både som assistent, sekretær, koordinator, sparringspartner og er god til de sociale medier. Hun er Lises højre hånd ved foredrag og workshops. Når Ulrikke ikke arbejder hos Bartell + co læser hun til cand. scient. pol. på Københavns Universitet.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV