Skip to main content

Webinar

Positiv psykologi i ledelsespraksis

At gøre positiv psykologi til en del af din ledelsespraksis er med andre ord både et spørgsmål om at være bevidst om og justere din egen kommunikation og mindset, men også et spørgsmål om at skabe et fornuftigt og frugtbart arbejdsklima ved at reagere på andres negative mindset og adfærd.

Vi bliver fyldt med så megen information i vores hverdag, at vi nu, mere end nogensinde før, skal holde ekstra meget fokus på vores mentale velbefindende.

Den store mængde af information og det høje arbejdstempo tilgodeser ikke den mentale sundhed på arbejdspladsen på flere parametre. I den nyeste undersøgelse fra WHO 2020, fastslås det, at op til 500.000 danskere dagligt føler sig udbrændte på jobbet grundet stress, hvilket årligt koster 14 milliarder kroner i ekstra sygefraværsdage. Selvom vi gerne vil opnå resultater, bliver det alt for ofte på bekostning af mennesket. Mentalt velvære skal derfor i højere grad italesættes. Der skal derfor foretages initiativer, der tilgodeser den enkeltes velbefindende.

Og bekymringen gælder både medarbejdere og ledere. Tilmed er det sådan, at når du som leder er stresset, er der stor sandsynlighed for, at du stresser dine omgivelser, heriblandt medarbejderne.

📍 Tirsdag d. 19. september kl. 09:00-10:00

Webinarholder

LISE BARTELL – SUCCESKONSULENT

Tilmeld dig webinaret her!

    På webinariet får du mere viden om, hvordan du kan lede dine medarbejdere ud fra:

    • Stor effekt med positiv psykologi i din ledelse
    • Ledelse fra kortisol (stresshormon) til oxytocin og serotonin(glædeshormon)
    • Hvordan kan du med få virkemidler guide dine medarbejdere og dig selv til bedre mental sundhed til større arbejdsglæde og effektivitet
    • Give anerkendelse og feedback til dine medarbejdere på en effektiv og positiv måde