Webinar

Positiv psykologi i ledelsespraksis

At gøre positiv psykologi til en del af din ledelsespraksis er med andre ord, ikke kun et spørgsmål om at være bevidst om og justere din egen kommunikation og mindset, men også et spørgsmål om at skabe et fornuftigt og frugtbart arbejdsklima ved at reagere på andres negative mindset og adfærd.

På dette webinar kan du få mere viden om hvordan positiv psykologi kan have på din ledelse og hvilke hormoner som kan påvirke dine medarbejdere. Jeg vil vise dig hvordan du med få virkemidler kan skabe større arbejdsglæde på arbejdspladsen ved hjælp af den mentale sundhed.

De fleste danskere oplever stress på arbejdspladsen og derfor skal det mentale velvære i højere grad italesættes. I den nyeste undersøgelse fra WHO 2020, fastslås det, at op til 500.000 danskere dagligt føler sig udbrændte på jobbet grundet stress.

Der skal foretages initiativer, der tilgodeser den enkeltes velbefindende, hvis stress skal undgås på arbejdspladsen. Bekymringen om stress gælder både medarbejdere og ledere og det err tilmed sådan, at når du som leder er stresset, er der stor sandsynlighed for, at du stresser dine omgivelser, heriblandt medarbejderne.

📍 Onsdag d. 19. april kl. 20:00

Webinarholder

LISE BARTELL – SUCCESKONSULENT

Tilmeld dig webinaret her!

    På webinaret får du mere viden om, hvordan du kan lede dine medarbejdere ud fra:

    • Stor effekt med Positiv psykologi i din ledelse
    • Ledelse fra kortisol (stresshormon) til oxytocin og serotonin(glædeshormon)
    • Hvordan kan du med få virkemidler guide dine medarbejdere og dig selv til bedre mental sundhed til større arbejdsglæde og effektivitet
    • Give anderkendelse og feedback til dine medarbejdere på en effektiv og positiv måde