THE DIAMOND WAY

Workshops

Synes du det er svært at nå dine mål som kvinde og leder? Kniber det med at kommunikere og give feedback? Føler du dig overhørt og negliseret? Synes du har for lidt gennemslagskraft? Har du brug for et stærkere personligt brand?

The Diamond Way workshops giver dig mulighed for at få ny indsigt, inspiration og værktøjer der kan få dig til at stå stærkere som leder, kvinde og menneske. The Diamond Way workshops er baseret på forskningsbaseret viden der kan bruges til at give dig succes og hjælpe dig med at nå toppen som leder, kvinde og menneske.

Se hvilke workshops The Diamond Way tilbyder:

KONTAKT MIG

Lise Bartell

Bliv en bedre og mere succesfuld kvindelig leder

Her er en workshop der giver dig inspiration, viden og værktøjer til at styrke din position som kvindelig leder og dine karrieremuligheder.

Stå stærkere som kvinde med personlig branding

Mange kvinder føler sig overset og overhørt i selskab med mænd. Denne workshop giver dig redskaber til at udvikle et stærkt personligt brand så du får større gennemslagskraft og bliver set, hørt og husket.

Få succes med at nå dine mål

Oplever du at det kan være svært at nå dine mål og få opfyldt dine drømme? Har du simpelthen svært ved at defi- nere dine mål? Denne workshop viser dig vejen til at nå dine mål – både i karrieren og på det personlige plan.

Gratis kommunikationsværktøjerFå 2 gratis kommunikationsværktøjer !! Du skal blot skrive dit navn og din email så modtager du dem på din mail.