Skip to main content

WORKSHOPS

Bliv bedre til at skabe arbejdsglæde

Glæde hos medarbejdere kommer af gode relationer og god kommunikation. Det styrker motivation, engagement, samarbejde og effektivitet hos medarbejderne.

Bliv en bedre leder – og bliv set og hørt

Workshoppen for dig, der ønsker at styrke din personlige gennemslagskraft og få endnu mere succes som leder.

Styrk din personlige gennemslagskraft

Her er en workshop der får dig til at stå stærkere som leder, kollega og menneske. Den letter din vej til at nå dine mål og udvikler dine samarbejdsrelationer.

Bliv bedre til personlig branding

Denne workshop sætter fokus på hvordan du skaber en velkomponeret og velfortalt fortælling om, hvem du er som menneske — og hvordan det manifesterer sig i dit professionelle virke — gør at du bliver set, hørt og husket.

Få succes med at nå dine mål

Oplever du at det kan være svært at nå dine mål og få opfyldt dine drømme? Har du svært ved at definere dine mål? Denne workshop viser dig vejen til at nå dine mål — både i karrieren og på en personlig plan.

THE DIAMOND WAY WORKSHOPS

Målrettet til kvinder

Synes du det er svært at nå dine mål som kvinde og leder? Kniber det med at kommunikere og give feedback? Føler du dig overhørt og negliseret? Synes du har for lidt gennemslagskraft? Har du brug for et stærkere personligt brand?

The Diamond Way workshops giver dig mulighed for at få ny indsigt, inspiration og værktøjer der kan få dig til at stå stærkere som leder, kvinde og menneske. The Diamond Way workshops er baseret på forskningsbaseret viden der kan bruges til at give dig succes og hjælpe dig med at nå toppen som leder, kvinde og menneske.

Se hvilke workshops The Diamond Way tilbyder:

Bliv en bedre og mere succesfuld kvindelig leder

Her er en workshop der giver dig inspiration, viden og værktøjer til at styrke din position som kvindelig leder og dine karrieremuligheder.

Stå stærkere som kvinde med personlig branding

Mange kvinder føler sig overset og overhørt i selskab med mænd. Denne workshop giver dig redskaber til at udvikle et stærkt personligt brand så du får større gennemslagskraft og bliver set, hørt og husket.

Få succes med at nå dine mål

Oplever du at det kan være svært at nå dine mål og få opfyldt dine drømme? Har du simpelthen svært ved at defi- nere dine mål? Denne workshop viser dig vejen til at nå dine mål – både i karrieren og på det personlige plan.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV