Din succes er min missionBag Bartell+Co står Lise Bartell. Lise har gjort det til sin mission at hjælpe dig med at få succes. Både i din karriere og på det personlige plan.

Lise Bartell og Bartell+co leverer leder, team- og kommunikationstræning, træning i personlig branding, storytelling, salgstræning, mentaltræning og kommunikationsrådgivning, mm. Lise holder foredrag, arbejder med kommunikationstræning og lederudvikling i små og store grupper og træner også personer individuelt i offentlige og private virksomheder, for eksempel Estee Lauder, Hilton og A.P. Møller Mærsk.

Lise har en forudgående karriere som leder i Lundbeck, ALK Abello og Dako A/S. Lise er uddannet farmakonom, merkonom og har en uddannelse indenfor LEAN Management og forandringsledelse fra ingeniørvirksomheden Carl Bro.

Lise har løbende udvidet sine kompetencer med uddannelser indenfor ledelse, kommunikation, LEAN, psykologi, facilitering, erhvervscoaching og som Mythoself® Associate Facilitator i Irland og som certificeret Innovatør.

Lise har været en del af internetboghandleren SAXO’s advisory board sammen med blandt andre Martin Tornborg og andre direktører. Lise har også været bestyrelsesmedlem i KIF Kolding København og i ErhvervsSparring Danmark og har været dommer i Dansk Industris European Business Games.

KONTAKT MIG

Lise Bartell
Gratis kommunikationsværktøjerBook et uforpligtende møde med Lise Bartell. Vi tager en snak om dine muligheder for at nå toppen og du får 2 gratis kommunikationsværktøjer med hjem.