Skip to main content

DIN SUCCES ER MIN MISSION

Bag Bartell+Co står Lise Bartell. Lise har gjort det til sin mission at hjælpe dig med at få succes. Både i din karriere og på det personlige plan.

Lise Bartell – Foredragsholder, Succeskonsulent og CEO for Bartell+co.

Lise er en eftertragtet ledelsesrådgiver der bruger hendes 15 års ekspertise til at motivere virksomheder, medarbejdere og ledere til en bedre bundlinje så det kan ses, høres og mærkes. Lise leverer leder, team- og kommunikationstræning, træning i personlig branding, storytelling, salgstræning, mentaltræning og kommunikationsrådgivning, mm. Det handler for Lise om at skabe værdi for deltageren, hvori det at være dygtig til kommunikation med positivitet og feedback betyder større arbejdsglæde og engagement.

Med udgangspunkt i hjerneforskning, en hands-on tilgang og positiv psykologi arbejder Lise med kommunikationstræning og lederudvikling i små og store grupper, og træner også personer individuelt i offentlige og private virksomheder, som f.eks. Estee Lauder og A.P. Møller Mærsk. Derudover har Lise flere gange indgået som kommunikationsekspert i TV2’s Go’ morgen Danmark. Yderligere inddrager Lise praktiske øvelser der giver deltagerne en række værktøjer, der kan bruges med det samme. 

Lise har en forudgående karriere som leder i Lundbeck, ALK Abello og Dako A/S, og er uddannet indenfor farmaci samt har en uddannelse indenfor LEAN Management og forandringsledelse fra ingeniørvirksomheden Carl Bro. Løbende har Lise udvidet sine kompetencer med uddannelser indenfor ledelse, kommunikation, LEAN, psykologi, facilitering, erhvervscoaching og som Mythoself® Associate Facilitator i Irland og som certificeret Innovatør.

Lise har været en del af internetboghandleren SAXO’s advisory board sammen med blandt andre Martin Tornborg og andre direktører. Lise har også været bestyrelsesmedlem i KIF Kolding København og i ErhvervsSparring Danmark og har været dommer i Dansk Industris European Business Games.

På denne baggrund udvikler og afholder Lise foredrag, kurser, undervisning, arrangementer og 1:1 coaching med målet om at skabe succes og værdi for dig.

Som leder skal man konstant navigere og balancere mellem beslutningssituationer, handlemuligheder, skabe retning, trivsel, arbejdsglæde og engagement samt resultater, vækst og udvikling. Det er en bred vifte af områder der er udfordrende at forene og kan fremstå modstridende. Det handler ikke om løsninger, men håndtering så organisationskulturen og målsætningen ikke går tabt i en strøm af muligheder og udfordringer. Fremtiden byder kun på flere dilemmaer og vanskeliggør lederskabet for mange ledere i fremtidens ukendte konkurrence.

Du får inspiration til dit eget lederskab med en masse viden og erfaringsudveksling gennem vores forskellige platforme, hvor der deles viden, erfaring, udfordringer, dilemmaer og sparres om hvordan nutidens og fremtidens leder skal være og hvordan man styrker sit lederskab. Du vil møde ledelses- og medarbejderdilemmaer og udfordringer, der sætter kompetencerne på spil og skal give plads til refleksion og handling. Det skal give muligheder for et tankesæt, hvor du får sat dine teams i spil og skabe kompetencer, der giver en større bundlinje.

Bartell kan hjælpe dig med at blive en bedre leder. Bartell giver dig forskningsbaseret inspiration, viden og redskaber der kan give dig og dit team succes og hjælpe dig med at stå stærkt i fremtiden.

Type: foredrag, workshop eller skræddersyet virksomhedsforløb.

Pris: afhænger af forløb/produkt.

Sted: enten hos jer eller hos Bartell+co.

KONTAKT MIG

LISE BARTELL – Succeskonsulent

Hvordan skal et forløb for dig og/eller dit team se ud? Jeg er altid åben for en uforpligtende snak om hvordan du kan stå stærkere.

    Du kan også kontakte mig på følgende:

    +45 28 10 28 25
    lise@bartell-co.dk

    TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV