DIN SUCCES ER MIN MISSION

Bag Bartell+Co står Lise Bartell. Lise har gjort det til sin mission at hjælpe dig med at få succes. Både i din karriere og på det personlige plan.

Lise Bartell – Foredragsholder, Succeskonsulent og CEO for Bartell+co.

Lise er en eftertragtet ledelsesrådgiver der bruger hendes 15 års ekspertise til at motivere virksomheder, medarbejdere og ledere til en bedre bundlinje så det kan ses, høres og mærkes. Lise leverer leder, team- og kommunikationstræning, træning i personlig branding, storytelling, salgstræning, mentaltræning og kommunikationsrådgivning, mm. Det handler for Lise om at skabe værdi for deltageren, hvori det at være dygtig til kommunikation med positivitet og feedback betyder større arbejdsglæde og engagement.

Med udgangspunkt i hjerneforskning, en hands-on tilgang og positiv psykologi arbejder Lise med kommunikationstræning og lederudvikling i små og store grupper, og træner også personer individuelt i offentlige og private virksomheder, som f.eks. Estee Lauder og A.P. Møller Mærsk. Derudover har Lise flere gange indgået som kommunikationsekspert i TV2’s Go’ morgen Danmark. Yderligere inddrager Lise praktiske øvelser der giver deltagerne en række værktøjer, der kan bruges med det samme. 

Lise har en forudgående karriere som leder i Lundbeck, ALK Abello og Dako A/S, og er uddannet indenfor farmaci samt har en uddannelse indenfor LEAN Management og forandringsledelse fra ingeniørvirksomheden Carl Bro. Løbende har Lise udvidet sine kompetencer med uddannelser indenfor ledelse, kommunikation, LEAN, psykologi, facilitering, erhvervscoaching og som Mythoself® Associate Facilitator i Irland og som certificeret Innovatør.

Lise har været en del af internetboghandleren SAXO’s advisory board sammen med blandt andre Martin Tornborg og andre direktører. Lise har også været bestyrelsesmedlem i KIF Kolding København og i ErhvervsSparring Danmark og har været dommer i Dansk Industris European Business Games.

På denne baggrund udvikler og afholder Lise foredrag, kurser, undervisning, arrangementer og 1:1 coaching med målet om at skabe succes og værdi for dig.KONTAKT MIG

Lise Bartell

Følg mig på:
LinkedIn
Instagram