Skip to main content

REFERENCER

SE HVEM VI ARBEJDER MED, OG HVAD DE SIGER OM OS!

“Resultatet af Lises involvering, er bl.a. en bedre indbyrdes forståelse i teamet. Det har medført en løftet arbejdsglæde, der afspejles direkte i 3 Step IT’s bundlinje!”
– ALLAN JUHL, ADM. DIREKTØR, 3 STEP IT A/S
”Endnu engang tak for et helt fantastisk kursusforløb – det bedste jeg længe har været på. Og kan allerede nu bruge værktøjerne effektivt.”
– LASSE A. SØRENSEN, ERHVERVSCHEF, DANSKE BANK
“Lise Bartell er en af de personer, der formår at gøre et dybt indtryk, selv inden hun får sagt de første ord. Lise er en fortræffelig foredragsholder, som Søhuset har gjort brug af ved flere lejligheder. Lise tør og derfor er Lise en succes.”
– PIA AGERSKOV, SØHUSET SCION
“Med referencer til hjerneforskningen formidlede Lise overbevisende og havde masser af brugbare værktøjer og gode eksempler med, som deltagerne kunne tage med hjem og afprøve i de to uger, der var imellem workshop-aftenerne. Forløbet fik super evalueringer fra deltagerne, som med det samme efterspurgte mere af samme skuffe med Lise.”
– BO SUNE CHRISTENSEN, KONSULENT, PROSA – FORBUNDET AF IT-PROFESSIONELLE.
“Vi har fået meget positive tilbagemeldinger fra alle medarbejdere, som hver især har fundet værktøjer, som de kan bruge i deres dialog med vores kunder. Den gode stemning på kursusdagene var derudover med til at ryste medarbejderne tættere sammen, hvilket alle syntes var en ekstra bonus. Vi kan klart anbefale Bartell + Co til andre og har allerede gjort det :)”
– BODIL RETBØLL, DIREKTØR, ØKOMATCH APS
”Hold da op, hvor er workshoppen hos Bartell+co professionel! Lise er bare eminent god til det her. Meget synlige resultater på bare 2. dagen for ALLE deltagere. Bruger de værktøjer jeg har lært, hver gang jeg underviser og møder mine kunder, og jeg se, de virker. :-)”
– DIREKTØR CARSTEN BLICHFELDT, PUBLISH ONLINE
”I ALK Nordic, har i flere år haft glæden af Lise, som med sin store kompetence og energi har udviklet os både på det individuelle plan, og som team. Vi har arbejdet målrettet med storytelling, som har givet en ekstra dimension i vores daglige salgsarbejde, samt givet os en ny måde at præsentere os og vores produkter, bl.a. ved at kigge på Obama modellen som blev indarbejdet via en masse øvelser. Innovations workshops har vi også været omkring, med så stor succes, at vi endte med en hel kasse gode idéer for fremtidige aktiviteter. Lise har formået at få alle til at slappe af, og på den måde fået det bedste frem i os alle. En masse grin og en god forståelse for os og vores virke, har fået os til at flytte os fremad og udnytte vores potentiale endnu mere.”
– SALES DIRECTOR CONNIE KRISTIANSEN, ALK NORDIC
“Vi har igennem længere tid med stor succes samarbejdet med Lise Bartell fra BARTELL+ CO. BARTELL+ CO står for vores ejendomsadministratorers performancetræning, alle som en har udviklet sig positivt og den fantastisk buddyordning har gjort samarbejdet på kryds og tværs meget mere smidigt. Som noget nyt har BARTELL+ CO også stået for ledertræning af vores fantastiske lederteam. Vi kan som virksomhed se hvor meget det har været med til at udvikle vores ledere på en meget menneskelig og tryg måde. Vi glæder os over vores samarbejde og kan på det varmeste anbefale BARTELL+ CO.”
– IDA GUDMUNDSSON, PERSONALEANSVARLIG OG EJENDOMSADMINISTRATOR, ØENS RÅDGIVNINGSHUS

“Hi Lise! Thank you so much for guiding me and my team for an afternoon. It was a lot of information and everyone seems to have picked at least one topic to carry with them into the future. A strong story is when you illustrated thoughts that are good/bad for us andhow they affect our brain – simply by you switching chairs. One in the team brought this back and has used it in the family with success. We are, in different ways, focusing on train-our-brain to be able to cope with situations differently in the future. Thankyou!”

– Maria Lennung, Team Manager Patent Paralegals, Denmark & Sweden South, Patent Paralegal

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV