Skip to main content

REFERENCER

SE HVEM VI ARBEJDER MED, OG HVAD DE SIGER OM OS!

“Resultatet af Lises involvering, er bl.a. en bedre indbyrdes forståelse i teamet. Det har medført en løftet arbejdsglæde, der afspejles direkte i 3 Step IT’s bundlinje!”
– ALLAN JUHL, ADM. DIREKTØR, 3 STEP IT A/S
”Endnu engang tak for et helt fantastisk kursusforløb – det bedste jeg længe har været på. Og kan allerede nu bruge værktøjerne effektivt.”
– LASSE A. SØRENSEN, ERHVERVSCHEF, DANSKE BANK
“Lise Bartell er en af de personer, der formår at gøre et dybt indtryk, selv inden hun får sagt de første ord. Lise er en fortræffelig foredragsholder, som Søhuset har gjort brug af ved flere lejligheder. Lise tør og derfor er Lise en succes.”
– PIA AGERSKOV, SØHUSET SCION
“Med referencer til hjerneforskningen formidlede Lise overbevisende og havde masser af brugbare værktøjer og gode eksempler med, som deltagerne kunne tage med hjem og afprøve i de to uger, der var imellem workshop-aftenerne. Forløbet fik super evalueringer fra deltagerne, som med det samme efterspurgte mere af samme skuffe med Lise.”
– BO SUNE CHRISTENSEN, KONSULENT, PROSA – FORBUNDET AF IT-PROFESSIONELLE.
“Vi har fået meget positive tilbagemeldinger fra alle medarbejdere, som hver især har fundet værktøjer, som de kan bruge i deres dialog med vores kunder. Den gode stemning på kursusdagene var derudover med til at ryste medarbejderne tættere sammen, hvilket alle syntes var en ekstra bonus. Vi kan klart anbefale Bartell + Co til andre og har allerede gjort det :)”
– BODIL RETBØLL, DIREKTØR, ØKOMATCH APS
”Hold da op, hvor er workshoppen hos Bartell+co professionel! Lise er bare eminent god til det her. Meget synlige resultater på bare 2. dagen for ALLE deltagere. Bruger de værktøjer jeg har lært, hver gang jeg underviser og møder mine kunder, og jeg se, de virker. :-)”
– DIREKTØR CARSTEN BLICHFELDT, PUBLISH ONLINE
”I ALK Nordic, har i flere år haft glæden af Lise, som med sin store kompetence og energi har udviklet os både på det individuelle plan, og som team. Vi har arbejdet målrettet med storytelling, som har givet en ekstra dimension i vores daglige salgsarbejde, samt givet os en ny måde at præsentere os og vores produkter, bl.a. ved at kigge på Obama modellen som blev indarbejdet via en masse øvelser. Innovations workshops har vi også været omkring, med så stor succes, at vi endte med en hel kasse gode idéer for fremtidige aktiviteter. Lise har formået at få alle til at slappe af, og på den måde fået det bedste frem i os alle. En masse grin og en god forståelse for os og vores virke, har fået os til at flytte os fremad og udnytte vores potentiale endnu mere.”
– SALES DIRECTOR CONNIE KRISTIANSEN, ALK NORDIC
“Vi har igennem længere tid med stor succes samarbejdet med Lise Bartell fra BARTELL+ CO. BARTELL+ CO står for vores ejendomsadministratorers performancetræning, alle som en har udviklet sig positivt og den fantastisk buddyordning har gjort samarbejdet på kryds og tværs meget mere smidigt. Som noget nyt har BARTELL+ CO også stået for ledertræning af vores fantastiske lederteam. Vi kan som virksomhed se hvor meget det har været med til at udvikle vores ledere på en meget menneskelig og tryg måde. Vi glæder os over vores samarbejde og kan på det varmeste anbefale BARTELL+ CO.”
– IDA GUDMUNDSSON, PERSONALEANSVARLIG OG EJENDOMSADMINISTRATOR, ØENS RÅDGIVNINGSHUS

“Hi Lise! Thank you so much for guiding me and my team for an afternoon. It was a lot of information and everyone seems to have picked at least one topic to carry with them into the future. A strong story is when you illustrated thoughts that are good/bad for us andhow they affect our brain – simply by you switching chairs. One in the team brought this back and has used it in the family with success. We are, in different ways, focusing on train-our-brain to be able to cope with situations differently in the future. Thankyou!”

– Maria Lennung, Team Manager Patent Paralegals, Denmark & Sweden South, Patent Paralegal

Bosch og Siemens hvidevarer A/S
Et firma under Bosch og Siemens koncernen

BSH Hvidevarer A/S er en mellemstor virksomhed, der trængte til at få styrket sin ledelse ved nogle nye metoder samt at få skabt forståelse imellem de forskellige ledere.
Lise Bartells koncept omkring det, at finde sine indvendige styrker og hestekræfter frem var virkelig en kæmpe succes. Alle fik skabt en vis forståelse overfor, hvor forskellige vi var som personer og derved også som ledere. Men bedst af alt var helheden og processen vi valgte.
Vi startede med Lises motiverende foredrag, gruppearbejde, så havde vi nogle individuelle coaching seancer, som virkelig fik nogle til at rykke sig. Efter et par måneder afsluttes det hele med en tur på cykelbanen i Ballerup Arena. Her så man resultatet af Lises arbejde, hvor man virkelig kunne se hold ånden var blevet styrket og de individuelle grænser blev rykket for næsten alle vores ledere.
Efterfølgende har virksomheden været udfordret, hvilket man selvfølgelig altid er på godt og ondt, men med de input og den indlæring, som vores ledere fik fra Lise, så har det været en meget værdifuld investering på det helt korrekte tidspunkt. Lederne har i hvert fald kunne finde sine indre hestekræfter frem og har sendt Lise en del positive tanker.
BSH Hvidevarer A/S kan absolut anbefale alle virksomheder, der har brug for at løfte sine ledere op i et højere niveau og samtidig fylde dem med ny energi, at benytte sig af Bartell+Co. Det er et fantastisk koncept, anderledes og en øjenåbner på den gode måde. Alle kan forstå og arbejde med budskabet og synergien til fart/ferrari/pitstop samt andre billedlige tiltag er noget alle husker og får glæde af uendeligt.
Spring ud i det og rigtig god fornøjelse

– Anne Herskov, HR Manager, BSH Hvidvarer A/S

Vi har samarbejdet med Lise Christensen fra Bartell + Co. i forbindelse med vores Kick-Off og efterfølgende ledelsessparring med adm. direktør Jakob Skanning.
Fokus på kick-off var: Medejerskab, personlig performance og udvikling.
Det vi fik med fra kurset var bl.a. Story telling, at bryde mønstre, personlige billedrammer og generel inspiration til at skifte gear og tænke nyt. Lise har været deltagende både før under og efter Kick-Off. Specielt med henblik på story telling har Lise været meget fokuseret på de resultater der skabes igennem personlig indlevelse samt evnen til at få modtagerne til at absobere budskabet.
Det var en succes for nogle medarbejdere, der normalt ikke træder frem i forsamlinger, at tage mod til at stå frem med personlige holdninger. Der var et drive og stort engagement for at deltage i et udviklingsteam i forbindelse med træningen.
Udviklingsteamet efter kick-off er drevet af medarbejdere, hvilket har givet et nyt fokus på de processer, der skal forandres. Et andet tiltag fra vores leder er: Månedens medarbejder, hvor det er medarbejderne der vælger, hvem af deres kolleger der har fortjent anerkendelse for ekstraordinær indsats.
Vi har hovedsagligt haft kontakt til Lise fra Bartell + Co, hvor vi har oplevet et sjældent engagement og nærvær, der adskiller sig fra de fleste andre aktører.

– Jakob Skanning, Administrerende Direktør, Lembcke A/S og Nordic Total produce

Min deltagelse i træningssessionerne med Lise har givet mig en personlig selvindsigt der gør, at jeg i dag ikke kun er bevidst om egne personlige og karrieremæssige mål, men også arbejder målrettet efter dem. Samarbejdet og den personlige sparring med Lise har givet mig helt konkrete redskaber, der ikke alene har gjort mig til en bedre leder, men også har bidraget til et øget fokus på egen udvikling. Jeg kan derfor kun anbefale træningssessionerne til alle der ønsker, at arbejde med sig selv for derigennem at forvandle drømme
til opnåelige mål.

– Allan Nørgaard, HR-afdelingschef, Salling Group

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV