Skip to main content
august 26, 2019

Feedback

Lad os i fællesskab vælte murene med Feed-back!
Bartell+Co har besluttet sig for at i 2016, så vil vi opfordre til en sand revolution ved hjælp af feed-back, som er en kommunikationsteknik der gør alles liv rigere.

Vi vil nemlig opfordre til at vi vælter alle de mure som opbygges på alle niveauer, såvel enkelte personer, familier, arbejdsfællesskaber, studiemiljøer, organisationer, firmaer, direktioner og bestyrelser.

Det handler om den måde som vi kommuniker med hinanden, som vi rubricer hinanden og som giver sig udtryk i vores følelser, tanker, ord og handlinger.

Vi er nemlig generelt ikke gode til at fortælle hinanden om vores gensidige betydning for hinanden og om hvordan vi ser vores familie, kollegaer, ledere og almindelige medmennesker som vigtige aktører i vores liv. Det kan blive meget rigere med ærlige udmeldinger – og intet er for småt, eller for stort – det vigtigste er at det bliver sagt!

Fik du sagt til din kollega, tak, fordi du gav mig den information der lettede mit arbejde med et par timer, eller at du hjalp mig med kopimaskinen, netop som mine mødedeltagere var på vej ind til mit møde?

Fik du sagt tak for, at din ægtefælle tog opvasken efter en stresset dag og læste godnathistorie for jeres børn?

Fik du sagt tak, for den medstuderende der lod dig se noterne fra en forelæsning, som du gik glip af fordi du havde et familiemedlem som krævede dit nærvær og omsorg?

Nu har du chancen, gør det til en væsentlig opgave hver dag at give feed-back: jeg ser dig, og du er vigtig for mig og jeg sætter pris på hvad du gør for mig og det vil jeg delagtigøre dig i. Sådan bekræfter vi med nærvær den anden og skaber alliancer som gør vores liv gensidigt rigere.

Det er ikke altid at vores livsvilkår er optimale, eller at vores omgivelser indfrier vores forventninger, derfor må vi også afstemme vores forventninger. Ingen kollegaer, ledere eller familiemedlemmer har telepatiske evner og kan læse i vores tanker hvad vi ønsker og forventer. Fortæl dem hvad du vil have og ofte får du det indfriet og fortæl også hvordan det kan blive bedre.

Hvis vi ikke gør dette så oplever vi frustrationer, misforståelser og ubehagelige situationer, hvilket er kompliceret at løse op for og som ofte bliver en kilde til endnu større problemer.

Så derfor lad os beslutte os for at vælte de mure i vores liv der er manifesteret ved manglende feed-back, om hvad vi er glade for og hvad der kan blive lidt bedre. Startskuddet har allerede lydt, nu er det op til dig at skabe en forandring med feed-back?